Mreža Iz glave

Mreža radio i tv stanica Agencije Iz glaaave RSA je povoljan, pouzdan, jednostavan i brz način da svoj proizvod ili uslugu predstavite potencijalnim kupcima.
Povoljan - dugogodišnja saradnja koju imamo sa radio i tv stanicama, posebno u regionu Šumadije i Pomoravlja, garantuje da ćemo za Vas uvek uspeti da "postignemo" najbolju moguću cenu.
Pouzdan - zakup medijskog prostora zasnovan je na relevantnim rezultatima istraživanja slušanosti, odnosno, gledanosti radio i tv stanica.
Jednostavan - čitav posao oko promocije proizvoda ili usluga je centralizovan.
Brz - uz obezbedjenu distribuciju i monitoring, u roku od samo nekoliko sati počinje emitovanje vaše reklame na radio ili tv stanicama.
Dakle, uštedite sebi dragoceno vreme, manite se traženja brojeva ili adresa medijskih kuća po srpskim gradovima, čekanja ponuda i pojedinačnog ugovaranja i emitovanja reklame? Ne radite nešto što nije "vaš posao".
Pogledajte spisak radio i tv stanica. Odlučite se za gradove u kojima biste želeli da učvrstite pozicioniranje i osigurate veću prodaju. Napravite sami ili, najbolje, uz našu pomoć svoju „dobitnu kombinaciju“!
Kontaktirajte nas! E-mail: izglave@sbb.rs ili telefon: 064 643 89 69

Spisak lokalnih i regionalnih tv stanica preuzmite ovde

Spisak lokalnih i regionalnih radio stanica preuzmite ovde