Iz glave na Radiju 34

Emisija "Iz glave" je radio talk show koji početkom avgusta ušao u 20 sezonu emitovanja i to unovom ambijentu - Radija 34.
U svom terminu emisija je, po svim istraživanjima, svih ovih godina bila u samom vrhu slušanosti. O tome, uostalom, svedoči i odziv slušalaca prilikom uključivanja u program pogotovu kada su u toku nagradne igre.
O širem značaju i uticaju emisije Iz glave govore i brojni tekstovi i priliozi objavljeni kako u lokalnim tako i nacionalnim medijima kao i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je autor emisije dobio.
Od kultnog statusa do najslušanijeg radio talk show programa u regionu Kragujevca i Google statistike: "Iz glave" slušaju u svim većim gradovima Srbije i u preko 50 zemalja, na svim kontinetima... Posetite sajt Iz glave i naručite dvd

Restoran TaborOvo vam je, verovali ili ne, jedini pravi restoran u naselju Aerodrom, u Kragujevu.
I jedini restoran gde možete da probate "kapljicu" iz Patrijaršije Sremskih Karlovaca. U "Taboru" vole da se pohvale posebno pripremljenom domaćom kobasicom i butkicama na žaru.
Više informacija na fejzbuk strani restorana.

Brza hrana Aždaja


Pozovite 066 376 376 kad hoćete dobru i brzu hranu.
Čim pozovete Aždaja kreće iz Krive kuće.
Dok postavite sto stiže šta je naručeno.
Brza hrana "Aždaja", plus kompletna ponuda "Krive kuće".
Porodična pica 50X50 cm

Restoran Car

U pešačkoj zoni, u Branka Radičevića jedinstven restoran u Kragujevcu.
Taze jagnjetina ispod sača, kolenice, ćureće rolnice...
Zvuči carski i jeste carski. U centru grada. Ima mesta i za slavlja, na dva nivoa.
Rezervišite svoje mesto na vreme 060 356 36 58

Nova OdiseyaNekadašnja "Odiseya" sada je restoran - picerija "Nova Odiseya" i nalazi se dvadesetak metara iznad "Plaze". Odmah pored picerije piceriju tu je i sala za organizovanje svih vrsta proslava kapaciteta do 220 mesta, uz obezbedjenu usluge keteringa. Tradicionalno, sredom u emisiji "Iz glave" možete osvojiti vaučer za dve osobe za Novu Odiseju.

Mišić trgovina

Osim nove akcijske prodaje lap-top računara, "Mišić trgovina" nudi i zaista veliki izbor kućnih aparata - mašina za pranje rublja, mašina za sudove, električnih štednjaka, ugradne tehnike, LCD, LED, CRT televizora, klima uređaja, šporeta na švrsto gorivo, malih kuhinjskih aparata i ostalih kućnih aparata renomiranih svetskih proizvožača.

Restoran Mustang

Na Hipodromu vas čeka čudo od restorana
Autentična atmosfera i prijatan ambijent koji odiše prefinjenim izborom ugostiteljskih usluga.
Ko želi može hranu sam da spremi!.
Ponedeljkom u emisiji "Iz glave" poklon vaučer "Mustanga"