Glory days

Od 2001. godine i tadašnjeg FLOPS-a, Festivala lokalnih propagandista Srbije, u vlasništvu Agencije Iz glaaave RSA nalaze se ove tri statuete. Tri prve nagrade za reklamne spotove u kategoriji radijske maske, serijal i u kategoriji radijski spot. Autor svih nagradjenih radova je Miroslav Miletić:
Frizerski salon Lukić: "Oko moje glave".

Institut za javno zdravlje: "Kontrola"
Institut za javno zdravlje:"Ljudi, ne preterujte!"
Kafa Sonata: "Zrno po zrno".

Drugi o nama

Vladimir Paunović, nevladina organizacija Millennium: Kao organizacija gradjanskog sektora, MillenniuM je uglavnom oslonjena na ono što se "srpski" zove PR, više nego na, kako bi "mi takodje rekli" – advertajzing. Iz prostog razloga, jer je i istraživanjima dokazano da ljudi više veruju nečemu što vide/čuju/pročitaju u vestima, u odnosu na reklamni blok ili predizborno-asocijativni “zakupljeni termin”. Medjutim, agencija "Iz Glaaave RSA", alter-ego Miroslava Miletića je nešto više od, sada već, regionalne marketinške agencije, koja se iskreno, polako pozicionira i na nacionalnom nivou. Zato što i za advertajzing "treba imat dušu". A Miletić je ima. On tačno zna šta treba razdvojiti na relaciji profitno/non-profit, nedvosmisleno prepoznaje kada treba podržati a "kada treba naplatiti", svojim primerom i autoritetom edukuje regionalni profitni sektor da je korporativna društvena odgovornost zapravo izlazak iz "kamenog doba poslovanja". Da treba i dati da bi se vratilo. Da ne ulazim u ono što se zove personality. Kada neko čuje potamneli bariton, neće ga pomešati ni sa Goranom Dimitrijevićem, ni sa Dragoljubom S. Ljubičićem - Mićkom. Oni ne stanuju ovde. Ovo je "Iz Glaaave" regija.

 

Branko Jovanović, frizerski salon "Forma": Volim agenciju "Iz glaaave RSA"jer je najbolja bez, premca. U stvari agencija kao agencija je ništa, parče papira sa pečatom ;-) Ali da u toj agenciji nije idejni vođa Mića, ona bi stvarno bila ništa. On je najmaštovitiji marketinški mag sa kojim sam se ikada susreo u svojoj kratkoj karijeri! To je čovek koji je nepresušni izvor originalnih i uglavnom sumanutih ideja koje ovozemaljskim ljudima ne mogu pasti na pamet za još 100 godina. Vrlo često kada čujem njegov glas sa novom reklamom (boju glasa neću ni da pominjem) pomislim da je sišao sa neke druge planete!!! Mislim da je suvišno bilo šta više reći o tom čoveku (ako je uopšte čovek). Ako ga niste upoznali do sada, požurite. Kada ga upoznate shvatićete koliko ste izgubili što ga niste znali do sada!!!

 

Sanja Stamenković Rašević, direktor marktinga: Volim da saradjujem sa Agencijom "Iz glaaave RSA". Mislim da je čitav tim vrlo profesionalan, u smislu "srpskog" biznisa, što meni mnogo znači. Recimo, ja pitam Miću:" Ko sluša taj i taj radio za koji si mi popio krv i uzeo pare?" Onda on kaže:"Po satelitskim snimcima i istraživanjima, to sluša 127% stanovništva starijeg od 0,6 godina."I ja mu verujem. Ne zato što sam neiskusna, već zato što mislim da profesionalci treba da profesionalcima prepuštaju da rade ono što najbolje umeju. A kada je srpski mentalitet u pitanju, agenciji "Iz glaaave RSA" nema ravna. Imala sam prilike da radim i sa velikim svetskim agencijama koje imaju svoja predstavništva u Beogradu, dobri su oni, ne kažem, ali ako Vam treba reklama za "običan narod", ne propustite priliku da saradjujete sa agencijom “Iz glaaave RSA".

 

Slavica Stevanović, Agrošumadija Kragujevac: Sa Agencijom "Iz glaaave RSA" smo počeli da saradjujemo početkom 2008. godine i nadamo se da ćemo još dugo saradjivati. Gosp. Miroslav Miletić je čovek koji pre svega ima veliko iskustvo na polju marketinga, ali i izuzetno poznavanje svih ciljnih grupa i njihovih želja, običaja, navika i svega onoga što karakteriše svakog pojedinca ili grupu. Samim tim, dovoljno je izneti svoje želje, prepustiti se agenciji "Iz glaaave RSA" i svakako ćete biti veoma zadovoljni, a rezultati saradnje sa su vidljivi na samom početku. U svakom slučaju, ukoliko želite nešto da prezentujete javnosti, zdušno preporučujemo "Iz glaaave RSA".

 

Marija Bošković, marketing menadžer: “Agromarket d.o.o” saradjuje sa agencijom “Iz glaaave RSA” već nekoliko godina, i sigurno će još dugo, dugo saradjivati. Sve je na jednom mestu, celokupna medijska usluga i podrška i bilo bi dobro kada bi postojalo više ovakvih agencija koje bi osim želje da se zovu marketinška agencija imali bar malo ovakvog iskustva, poznavanja materije i profesionalizma. To je ovom gradu neophodno, a može se naći samo na jednom mestu. Mislim da o vlasniku agencije ne treba ništa posebno reći, dela govore više od reči. Samo napred i ne menjajte se!

 

Miomir Djurdjević, Centar za edukaciju "Enterkont": Šta reći? Mićin glas već punih sedam godina prati reklamu Enterkonta. Zadovovoljstvo je saradjivati sa takvom osobom. Mada tu se od pre godinu dana javlja i jedan problem. Agencija "Iz glaaave.." bukvalno mi je dvadeset i četiri sata dnevno nad glavom. Ovo nije nikakva šala. Stvar je savim ozbljna. Mića se doselio u lokal tačno iznad lokala u kome radi Enterkont, pa ja slobodno mogu reći da je to agencija "Nad glavom". Poruka za sve one koji žele da ih prepoznaju, da se njihov proizvod ili usluga uvrsti u vodeće u gradu: posetite ili pozovite Agenciju "Iz glaaave RSA". Dobićete prvo rešenje za Vašu reklamu. I budite sigurni da boljeg od Miće nema. Dokaz za to je i saradnja Enterkonta sa Mićom punih sedam godina. Da tu nešto ne valja već bih promenio.

 

Dragan Ćirić, SGS Kragujevac: Stvarno ne znam šta da napišem o Mići i agenciji "Iz glaaave" a da to bude ozbiljno. O Agenciji bih još i mogao ozbiljno, ali o Mići ... Šalu na stranu, imam čast i zadovoljstvo da budem prijatelj sa Mićom (i sa Ganom) i da se hvalim tim prijateljstvom. Agencija "Iz glaaave" je poslovni saradnik i prijatelj SGS-a već nekoliko godina. Imamo poverenja u njih i njihove ideje. U marketingu je to i najvažnije. Ne možete unapred znati kakav efekat će neka reklama ili reklamna kampanja da izazove. Ja, lično, nisam mogao ni da pretpostavim kakav uspeh će doživeti reklamni slogan "jedni kaže garnišla, drugi garnišna". Nadam se da ćemo i u budućnosti biti na "istoj talasnoj dužini".